onsdag den 24. april 2013

Langsomme rabarber






Vi så heldige, at der er (tyske) rabarber igen. Rabarber minder mig om min mormors have - hvad minder de dig om?
Opskriften her kræver tid, men det er, rabarberne der laver arbejdet.

Langsomme rabarber




500 g rabarber
150 g sukker - gerne det du har gemt dine vaniljestænger i
½-1 vaniljestang
1 dl vand
Atamon 

Rengør rabarber og skær i skiver. Hæld sukker og vanillestang over rabarberne. Lad det trække til sukkeret er opløst og saften er trukket ud. Kog rabarber og lage op til rabarberne er møre.Skold  et glas og skyl det evt. i Atamon.Tag rabarberne op i det rene glas og kog lagen ind til det halve.


1 kommentar:

  1. Jeg elsker rabarber og kan se at mine er godt på vej :-) Jeg laver tit rabarbertærte med kokoslåg - det rene guf !

    SvarSlet