Ligesom
Danablu er inspireret af de franske oste, har vi også ladet os inspirerer af
det franske køkken, hvor man serverer et lille stykke krydret brød bagt på
bagepulver til vinen inden maden. Vi har naturligvis krydret brødet med
Danablu.
100
g Danablu
150
g smør
2
æg
Ca.
2 dl mælk
250
mel
1
tsk bagepulver
1
spsk hakkede, friske krydderurter f.eks. timian, rosmarin, salvie
Tænd
ovnen på 180 grader. Smuldr osten. Smelt smørret. Pisk æggene sammen og rør
smør og mælk i. Bland mel og bagepulver og pisk det i dejen sammen med
krydderurterne. Hvis dejen er for fast tilsættes mere mælk. Fordel dejen i 12
muffinsforme og bag dem i ca. 25 minutter. Afkøl på en rist. Opbevar muffins i
en plasticpose når de er afkølede.
Læs om Danablu her: http://louises-koekken.blogspot.de/2015/08/den-sknneste-skimmel.html
Opskriften har været vist i Kristelig Dagblad i august 2015
Foto Louise Dandanell Ørsted
Ingen kommentarer:
Send en kommentar