onsdag den 13. december 2017

Kulinarisk Kalender den 13. december


GIV EN GAVE DER SMAGER OG GIVER GOD SAMVITTIGHED 
Dagens kulinariske kalender indeholder en gaveide.
 
Til fordel for Danmarks Indsamling holder vi restaurant i vores stuer søndag den 21. Januar 2018 i Stuhrsallee 17. Flensborg Avis dækker udgifterne, Louise Dandanell Ørsted tilbereder maden og hendes familie serverer. Det finder sted fra klokken 12-16, og det er allerede nu muligt at købe et gavekort til arrangementet.
Gavekoret koster 20€/ 150 kroner. For det beløb får man frokost, dessert, drikkevarer og kaffe til én person. De 150 kr./20 € går ubeskåret til Danmarks Indsamling.
Hvis arrangementet aflyses, tilbagebetales beløbet eller indbetales til Danmarks Indsamling efter ønske.
Skriv til louise-oersted@foni.net, overfør pengene via mobilpay til 0045-
23371433, eller ring 0461-56446, så sender vi gavekoret.
Ønsker du ikke at købe et gavekort, men vil du gerne deltage i arrangementet, kan du allerede nu bestille bord på sammen telefonnummer/mail.

Danmarks Indsamling FAKTA
En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Verdensmål. Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden.
I 2018 er temaet: Hjælp børn uden hjem. Millioner af børn verden over lever på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. Børn, der lever som nomader og ikke ved, om de skal tilbringe natten i et telt, i en forladt bygning eller på gaden. Børn, som i jagten efter mad og bolig tvinges til tiggeri, tyveri og prostitution for at kunne klare sig. Derfor går indsamlingen i 2018 til at hjælpe børn uden hjem, så de kan få en mere tryg barndom og en bedre fremtid.
Kilde: Danmarks Indsamling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar