søndag den 24. juni 2012

kål om sommeren?

Efter de sidste dages choktilstand er det godt med kål og Ja, der skal kål til året rundt.
Kål har ganske få kalorier, mætter godt og holder sig også rigtig godt hvis man ikke lige får spist det hele på en gang. Selvom det ikke er noget vi taler så meget om, tør jeg godt nævne det - det sætter rigtig god gang i peristaltikken, hvilket er meget vigtigt, for ikke at udvikle kedelige tarm sygdomme. Jeg har investeret i 4 kålrabi, til den nette sum af 12 kroner, så vi kan også føje billig til listen over kålens lyksaligheder. 

Spis kålrabi rå som snack, bagt i ovnen, eller som her i en salat med en lækker blåskimmeldressing.

2 kålrabi
50 g blåskimmelost
ca. ½ dl mælk
salt og peber

Rengør kålrabierne og skær dem i små terninger. Blend osten med mælk og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over og server staks.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar