tirsdag den 5. juni 2012

Behøver I spise alle jeres måltider i bilen?

"Spiser I ALLE jeres måltider i bilen?" spurgte en af vores venner, efter at han havde lånt bilen forleden dag. Det gør vi selvfølgelig ikke, men vi kan godt lide at have lidt med på turen, og hvis I snart skal på tur er der lidt inspiration at hente her.
Pak alle slags grøntsager med i bokse, det er godt at snacke grønt på lange køreture. For meget chokolade, sodavand og slik risikere bare at komme igen, og så sidder man der med en Smarties blanding i nakken!
Kør forsigtigt og god tur!

Bonus info:
Ingefær og citrus har en positiv effekt på køresyge, så det er bare med at få smagt sandwichfyldet til med de ingredienser.

Sandwich med chutney og skinke
100 g rucula
Philadelphia
Chutney - mango eller lign. med ingefær naturligvis
Salt og peber
Sandwichbrød ca. 20 skiver
Rugbrød
Røget skinke

Skyl ruculaen og tør den godt. Rør Philadelphia og chutney sammen krydr med peber. Skær kanterne af toastbrødet, så det passer til størrelsen af rugbrødet. Smør Philadelphia på toast og rugbrød. Læg skinke og lidt rucula på og læg dem sammen. Skær dem i halve og pak dem i husholdningsfilm og et fugtigt viskestykke, til de skal spises.


Anti køresyge boller

 
2 dåser tun
½ dl yoghurt
4 forårsløg
2 gulerødder
100 g bønnespirer
1 spsk limesaft
1 tsk friskrevet ingefær
Salt og peber
4 boller
Salat

Dræn tunen og rør yoghurt i. Rengør grøntsagerne. Skær forårsløgene i tynde skiver og gulerødder i små terninger. Vend grøntsagerne i tunen og smag til med limesaft, ingefær, salt og peber. Fordel fyldet på brødet, fyld op med salat. Pak i bokse eller husholdningsfilm.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar