tirsdag den 15. december 2015

KÅL


KÅL- Denne bog er et 'must have' i det sunde køkken, skriver min ven Jens på facebook forleden dag. Hvis der noget, der får mig til at spærre øjnene op, så er det, når mænd lovpriser kogebøger med salater på de sociale medier. Jeg får lov at låne bogen, og Jens har ret. Det er en lækker kogebog med lækre fotos. Den skal nok få fyldt salatskålen i både Jens’ og mange andre familier.
Bogen er inddelt i kapitler efter 8 kåltyper bland andet hvidkål, blomkål, savoykål og broccoli. De 57 meget forskellige opskrifter giver god inspiration til, hvordan kål kan indgå i hverdagens moderne og sunde køkken, f.eks. bagt rosenkål med bluecheesedressing, spidskålssalat med vandmelon og grøn hummus med broccoli.
Herudover giver bogen en indføring i de mange sundhedsfremmende fordele, der er ved at spise kål. Den indeholder endvidere små interviews med kendte kokke og madskribenter som for eksempel Claus Meyer og Signe Wenneberg der lovpriser kålens mangfoldighed. Forfatterne Mette Mølbak er madskribent og redaktør på Politikens Spis&Bo.
KÅL er udgivet på Muusmann Gastro, den er på 214 sider, of den koster cirka 300 kroner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar