onsdag den 9. december 2015

Æblepunch


I dag er der æblepunch i glassene. Der er stor forskel på hvor sød æblejuicen er, så du skal smage forsigtigt til med sukker. Punchen smager af mere, hvis den tilberedes i god tid og får lov at trække med krydderierne. Den kan selvfølgelig pimpes op med calcados eller en valnøddelikør. Vi har lavet en stor portion her. Det der ikke bliver drukket holder sig godt i køleskabet. 


Æblepunch

Tilberedning 30 minutter


2 l ufiltreret æblejuice
ca. 3 spsk rørsukker
4 stjerneanis
2 kanelstængler
4 skiver frisk ingefær -hel tørret ingefær kan også bruges
evt. calvados


Hæld æblejuice, sukker, stjerneanis, kanel og ingefær i en gryde og varm langsomt op. Det skal ikke koge. Smag til med sukker og hold drikken varm til den skal serveres. Hæld evt. calvados i ved servering.

FOTO: Gertrud Sabroe Termansen

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar