fredag den 16. november 2012

Masser af muffins

Så er jeg der igen med en æbleopskrift. De her muffins er skønne, lader sig fint transportere og holder sig godt pga. yoghurt og æbletern.

Til 20 Stk

225 g blødt smør
150 g sukker
75 g brun farin
2 æg
325 g mel
1½ tsk bagepulver
1 spsk kanel
1 tsk kardemomme
2½ dl yoghurt
3-4 æbler
2 tsk kanel og 1-2 spsk sukker

Tænd ovnen på 200 grader. Rør smør, sukker og brun farin sammen. Pisk æggene i. Bland mel, bagepulver og krydderier og vend det i dejen skiftevis med yoghurt. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små terninger. Vend æbletern i kanelsukker og vend herefter æblerne i dejen. Fordel dejen i muffinsforme og bag kagerne i ca. 25 minutter. Kontroller med en tynd pind om kagerne er gennembagte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar