onsdag den 28. november 2012

Butterdejspizza

Server denne butterdejssnack sammen med grøn salat og en salat med grove, grove kerner. Eller, eller, eller til appetizer.

1 rulle butterdej
sammenpisket æg til pensling
1 dåse artiskokhjerter eller artiskokbunde
175 g små tomater
1 rødløg
10 kalamonoliven fra Urtekram eller lign.
olivenolie
Feta

Tænd ovnen på 180 grader. Rul butterdejen ud og prik huller i med en gaffel. Forbag dejen i 15 minutter. Tag bunden ud og pensl med æg. Dræn artiskokkerne og skær dem i mindre bidder. Vask og tør tomaterne og halver dem. Skær løget i tynde skiver. Fjern stenen i oliven og skær dem i strimler. Vend artiskokkerm tomater, løg og oliven i olie og fordel det på den forbagte dej. Bag tærten færdig i ca. 20 minutter. Smuld feta over den færdigbagte tærte og server straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar