fredag den 26. juni 2015

Sojaprodukter
De fire produkter er alle vegane og et udvalg af de produkter, der bliver brugt som erstatning for mælkeprodukter. De er primært fremstillet af vand og herefter sojabønner.
Økologisk sojadrik, har en mælkelignede konsistens. Den kan blandt andet bruges på cornflakes. Den smager lidt af hø og koster cirka 1,50 € for 1 liter.
Alpro, soya cuisine bruges direkte i varme retter. Den har flødekonsistens og smager fedt og sødligt af tørre bælgfrugter. Den har 16,8 gram fedt pr. 100 gram, Den koster cirka 1€ for 250 ml.
Økologisk Creme fit, har ligeledes flødekonsistens men kun 9 gram fedt pr 100 gram. Den smager af tørrede bønner og koster cirka 1€ for 200 ml.
Alpro natur yoghurt har en lækker yoghurtkonsistens og en lys beige farve. Den smager sødt af vanilje og tørre bælgfrugter. Yoghurten koster cirka 1,75€ for 500 gram.
Ifølge ingredienslisten indeholder alpro natur yoghurt: Vand, 7,9 % sojabønner, sukker, tricalciumcitrat, pektin, natriumcitrat, citronsyre, aroma, salt, flere antioxidationsmidler, yoghurtkulturer, B12-vitamin og D2-vitamin. 

FOTO: Gertrud Sabroe Termansen til Flensborg Avis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar