fredag den 19. juni 2015

Steak med kold bearnaise og fritter




Den hjemmelavede bearnaise serveres kold.
Ca. 700 g pommes fritter
300 g rodfrugter – gerne en suppeblanding eller en pose blandede rodfrugter
4 bøffer ca. 500 g
Hurtig bearnaise af 1½ dl cremefraiche 38%, ¾ dl majonæse, 1-2 spsk bearnaiseessens, 1 tsk tørret estragon
Sukker, salt og peber

Bag kartoflerne i ovnen efter anvisning på emballagen. Rengør rodfrugterne og skær dem i små terninger. Bland cremefraiche, majonæse, bearnaiseessens og estragon. Vend grøntsagerne i dressingen og smag til med sukker, salt og peber. Steg kødet i fedtstof på en varm pande. Krydr med salt og peber. Server kødet med den kolde bearnaise og kartofler til.

FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG


Ingen kommentarer:

Send en kommentar