torsdag den 5. marts 2015

Bananchokoladekage

uhmmm sagde konfirmanderne, da de smagte kagen....Prøv selv, om det er noget for dig.
Kagen giver cirka 12 stykker

150 g smør
250 g sukker
3 æg
3 modne bananer
1 1/2 dl yoghurt
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
100 g lys chokolade til børn og unge eller 100 g mørk chokolade til voksne

Tænd ovnen på 170 grader. Rør smør og sukker luftigt. Pisk æggene i et ad gangen. Mos bananerne og rør dem i dejen med yoghurt. Sigt mel, bagepulver og vanilje i og rør dejen sammen. Hæld dejen i en smurt form 28 cm, og bag den i 45 minutter. Stik en pind midt i kagen, er der dej på når den kommer ud, skal den have 10 minutter mere. Afkøl kagen i formen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar