fredag den 27. marts 2015

Påskedessert - citronmascarponecreme


Du skal ikke være bange for at gå i gang med husblasen. Den bider ikke og klumper sjældent.



Dessert
Portionen er til 4-6 personer
Med husblas men nem
Ca. 1 time og 30 minutter inklusiv køletid

2 plader husblas
2 æg delt i hvide og blomme
50 g flormelis
250 ml mascarpone
2 spsk citronskal
50 ml citronsaft
1 spsk sukker

Blød husblasen ud i koldt vand. Pisk hviderne stive. Pisk blommer og flormelis sammen. Vend æggeblommer i mascarponen med 1 spiseske citronskal. Vend herefter hviderne i. Lun citronsaften i en gryde, tag gryden af varmen og opløs husblasen i citronsaften. Rør det i mascarponen. Hæld cremen i glas og stil på køl ca. 1 time.
Rist resten af citronskallen i sukker og pynt med det. 

Foto: Gertrud Sabroe Termansen 

2 kommentarer:

  1. Uh hvor lækkert - enkel, frisk, syrlig og fedmefyldt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak La Cucina Nada. Og rigtig god påske

      Slet