søndag den 30. september 2012

Sylt Italien

I foråret var jeg inviteret til Brecia i Norditalien for at møde en række fødevarerproducenter. Det var en stor fornøjelse at høre dem fortælle om deres varer, se på de smukke emballager og ikke mindst smage.
Der var flere af produkterne, der var økologiske, men det var ikke noget de reklamerede med på emballagen. Der er så meget snyd med mærkninger, at forbrugerne overhovedet ingen tillid har til dem. Til gengæld ved forbrugerne, at når den køber pasta fra en bestemt producent, er den naturligvis økologisk.
Der var også rigtig mange syltede produkter. Masser som også har inspireret det danske køkken, men også en del som vi kan lade os inspirere af endnu.

Dagens syltede kender I. Den er smuk og smager så herligt. Brug den til hakkebøffen eller i en sandwich.

3 peberfrugter i forskellige farver
4 fed hvidløg
Frisk timian
Olivenolie

Tænd ovnen på 170 grader. Rengør peberfrugterne og skær dem i strimler. Bag dem i ca. 45 minutter til de er bløde. Pil skallen af hvidløgene og kog dem i let saltet vand i 5 minutter. Læg hvidløg og peberfrugter i et glas, kom lidt frisk timian ved og hæld olie over. Opbevar på køl.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar