tirsdag den 22. januar 2013

Kærlighed til gulerødder

Denne skønne suppe kræver bare kærlighed til gulerødder og en blender.
Selv i dette vejr kan vi få nyopgravede gulerødder! Det er da fantastisk, men dem der ikke er nyopgravede kan nu også godt bruges.

1 kg gulerødder
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk olie
evt. 1 tsk koriander, spidskommen, chili
2 spsk balsamisk eddike
1 l herbamare bouillon 
ca. ½ dl fløde

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil og hak løg og hvidløg. Sauter løg, hvidløg, eventuelle krydderier og gulerødder i olie. Hæld eddike på og lad det bruse op. Hæld bouillon over og lad det simre til gulerødderne er møre. Blend og smag til med fløde.

3 kommentarer:

  1. Den maa jeg altsaa bare proeve. Lyder for god. Tak for at du deler.

    SvarSlet
  2. Tak skal I have, ja det er skønt med torvedag.........

    SvarSlet