tirsdag den 10. januar 2012

Går du en lettere tid i møde?
Hører du til en af de hundrede tusindvis af danskere, der har lavet (eller burde have lavet) et nytårsforsæt, om at skal tabe sig? så er det bedste råd, der kan gives at spise og drikke mindre, end du gør nu.
Du kan tælle alle de point du vil, drikke en masse pulvershakes, tage en mængde dyre kosttilskud eller gå til møder. Det eneste der hjælper, er at spise mindre. Er du ikke forberedt på det og på den ændring, det vil betyde for din kost, skal du ikke gå på slankekur.

Alt med måde
Nu handler livet jo om, at det skal leves, så lav derfor små ændringer hver uge/måned og vend dig til tanken. Spis én grøntsag mere end du gør nu. Så er sandsynligheden for at du spiser mindre pasta og hvidt brød større. Skift saft ud med vand i hverdagen. Køb én pose chips i stedet for det gode tilbud for to. Køb slik i mindre portioner evt. hos kiosken eller slikmutter. Tilbud er godt, men det er altså billigere ikke at købe noget!

Kålsuppe

Retter der tager lang tid at spise, er super gode for dem, der er på vej ind til en sundere livsstil. Maven når nemlig at registrere, at vi mætte, og derfor overspiser vi ikke. Suppe et godt valg, hvis man vel at mærke spiser den med ske.

Denne her suppe kan man rolig spise sig mæt i, da den indeholder få kalorier.

100 g grønkål

2 gulerødder

250 g hvidkål

1 l bouillon
evt. et li

Tilbehør boller bagt med fuldkornsmel og grove kerner

Rengør grønkålen, skær stokken af og hak den fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker. Rengør hvidkålen og skær det ligeledes i tynde strimler. Hæld det hele i en stor gryde med bouillon og kog det mørt. Blend suppen og smag til med salt og peber. Varm suppen igennem igen og pynt evt. med lidt kogte kerne og et stykke stærk pølse.Ingen kommentarer:

Send en kommentar