søndag den 16. marts 2014

Kokoschokoladekage


Dette vejr skriger på kage og valget faldt på denne klassiker med skøn glasur. 

 
200 g sukker

200 g blødt smør
3 æg
200 g mel

2 tsk bagepulver

1 tsk vanilje

50 g mørk chokolade

50 g kokos

Evt. ½ dl mælk 



Glasur af


100 g mørk chokolade

½ dl fløde

2 spsk sirup

1 spsk kokos



Tænd ovnen på 175 grader. Pisk sukker og smør sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og vanilje og vend det i dejen. Riv chokoladen og bland den og kokos i. Er dejen fast tilsættes ½ dl mælk. Hæld dejen i en smurt, stor tærteform og bag den i ca. 30 minutter. Afkøl kagen i formen på en rist.

Hak chokoladen groft og smelt den over lav varme i en gryde med fløde og sirup. Hæld glasuren over den afkølede kage og pynt med kokos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar