fredag den 28. marts 2014

Banankage med lime & Appelsinkage med hvid chokolade





Det bliver svært at vælge, om det skal være den skønne banankage med lime eller appelsinkage med
den helt fantastiske glasur.
En ide kunne være at lave dobbelt portion Grunddej, dele den i to og så røre de to slags  fyldet i hver portion.

Grunddej
200 g sukker
200 g blødt smør
3 æg
200 g mel
2 tsk bagepulver


Banankage med lime 

1 portion grunddej
2 meget modne bananer
Skal og saft af 2 økologiske limefrugter

Glasur
100 g flormelis

Mos bananerne. Riv lime og pres saften. Rør bananer og halvdelen af limeskal og saft i dejen. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den i ca. 45 minutter. Afkøl kagen i formen på en rist. Rør flormelis og limesaft sammen og fordel det og resten af limeskallen over den afkølede kage.



Appelsinkage med hvid chokolade
1 portion grunddej 
Skal og saft af 2 økologiske appelsiner
100 g hvid chokolade

Glasur
1 spsk flødeost
50 g blødt smør
150 g florsukker

Riv og pres appelsinerne. Hak chokoladen. Bland halvdelen af appelsinsaft og skal og halvdelen af chokoladen i grunddejen. Hæld dejen i en aflang smurt form og bag den ca. 45 minutter. Afkøl kagen i formen på en rist. Rør appelsinsaft, flødeost, smør og flormelis samme
n og fordel det over den afkølede kage. Pynt med appelsinskal og revet hvid chokolade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar