søndag den 8. december 2013

Lakridsmarcipankugler


Søndag den 8. december

Lakridspulver kan købes hos www.specialkøbmanden.dk og i større supermarkeder. Det står ved krydderierne. For at få appelsinblomstersaft må du nok opsøge en grønthandler.

200 g marcipan
2-4 spsk appelsinblomstersaft (kan undlades)
2-3 tsk lakridspulver
Frysetørret hindbær

Ælt marcipan og appelsinblomstersaft sammen. Det tager lidt tid at få marcipanen til at opsuge saften. Form marcipanen til små kugler og rul dem i lakridspulver.
Lakridspulveret bliver fugtigt, så det er en fordel, at tilbede konfekten den dag den skal spises. Ellers kan man rulle dem en ekstra gang i lakrids samme dag den skal serveres. Drys frysetørret hindbær over kuglerne.

Også i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK.

3 kommentarer:

  1. Det lyder som noget jeg slet ikke kan lade være med at lave :-) Ved du om man kan få appelsinblomstersaft hernede ?

    Ha´ en hyggelig søndag !

    Angelika

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror du ikke man kan få det hos grønthandlerne i Neustadt? De har masser af mellemøstlige specialiteter. Men i denne opskrift er lakridspulveret det vigtigste. God søndag

      Slet