tirsdag den 3. december 2013

Chokoladebrud

4. december

I Schweiz køber man chokolade på denne her måde året rundt. Det forgår i butikker med tykt blødt gulvtæppe, og med en dørmand som bukker, når man går ud efter at have købt brud for hvad der svarer til en lille schweizisk bondegård.........
Kommer du ikke til alpelandet inden jul, kan du - meget nemt - selv lave de schweiziske brud.
Brug kun gode ingredienser det smager ikke bedre, fordi man varmer det op og køler det ned igen!

TIP: det er bedst at smelte chokolade i en metalbeholder på varmeapparatet.

100 g mandler
1 tsk salt
2 spsk vand
100 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
25 g kandiseret pomerans

Rist mandlerne på en tør pande til de tager farve. Hæld salt på panden og herefter vand. Lad det bruse op og rist så mandlerne videre i 2-3 minutter. Hak mandlerne groft. Smelt den mørke chokolade over vandbad. Hæld den ud på bagepapir i ca. 15x 10 cm. Smelt den hvide chokolade over vandbad og hæld den oveni den mørke chokolade. Hak pomerans og drys den og mandlerne over chokoladen. Lad det stivne. Opbevar evt. chokoladen i kagedåser til den skal serveres.

Igen i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar