lørdag den 12. oktober 2013

Frem med kålhovederne




Jeg har fået forespørgsler på at lave flere salater her på bloggen, og det gør jeg som sagt gerne. Men nu er det snart ved at være slut med at spise de fine salater, og så skal vi have kålhovederne frem.
Kål er billigt, sundt, velsmagende og ikke mindst godt for peristaltikken!
Denne salat smager også godt, når den får lov til at trække lidt, det gør kålen blødere om mere venlig.

½-1 spidskål alt afhængigt af størrelsen
2 syrlige æbler
4 blommer
1 håndfuld valnødder
2 spsk lys eddike
1 tsk sukker
salat og peber

Skær kålen i fine strimler og æbler og blommer i tynde både. Rist valnødderne på en pande til de begynder at dufte. Knug eddike og sukker ind i kålen og krydr med salt og peber. Vend blommer og æbler i salaten og drys valnødder over.

1 kommentar:

  1. hej Louise,
    jeg har købt ind til den og glæder mig til at smage :-)

    mange hilsner
    Angelika

    SvarSlet