fredag den 11. oktober 2013

Bønnesalat med artiskokker

Min tidligere svigerinde ønsker sig inspiration til flere salater, andre vil gerne have inspiration til varmt tilbehør og nogen har vildt brug for ideer til nye hverdagsretter!
Jeg kører i den grad også i ring og laver de samme retter uge efter uge, måned efter måned, blot tilpasset sæsonens råvarer. Så jeg bliver meget inspireret af alle jeres ønsker om retter her på bloggen - så fortsæt bare med ønskelisten..............

500 g grønne bønner
1 dåse artiskokhjerter
50 g feta
2 stilke dild

2 spsk olivenolie
1 spsk eddike
1 spsk sennep
salat og peber

Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet kogende vand - det tager ca. 3 minutter. Hæld koldt vand over og dup bønnerne tørre. Dræn artiskokhjerterne og del dem i både. Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber. Vend bønner og artiskok i dressingen og pynt med dild og feta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar