mandag den 12. januar 2015

Kålsuppen


Kålsuppen er en fast del af min januar. Jeg varierer den hver dag med forskellige grøntsager, skinke, en rest kød, karry eller andre krydderier. Den mætter godt, giver dig varmen og masser af grøntsager.

Du kan rengøre grøntsagerne og have dem med i en boks. Hæld kogende bouillon over og spis ud af boksen- se det er nemt.

Glem i øvrigt alt om cupnoodle. Det er det rene gift og du kan få allergiske reaktioner af dem.


Til 2 personer

100 g broccoli
100 g spidskål
1 lille løg
1 hvidløg
1 rød peber
1 skive frisk ingefær
Lidt frisk chili
1/2 l suppe eller kogende vand og 1-2 spsk grøntsagsbouillon


Skær broccoli, spidskål og løg i mundrette stykker. Skær hvidløg, peberfrugt og chili i tynde skiver. Hæld grøntsager og krydderier i en gryde. Hæld kogende vand over og tilsæt bouillon. Lad det koge op og server straks.

Foto: Gertrud Sabroe Termansen til Flensborg Avis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar