mandag den 26. maj 2014

Ugens fisk


Vi spiser rigtig meget dåsefisk, rigtig meget sild og meget lidt frisk og frossen fisk her i huset. Men det er en saga blot med denne ret. For nemmere bliver det ikke.

1 stort bund dild
4 gulerødder
500 g hvid frossen fisk
1 dl grøntsagsbouillon gerne Herbamare
evt. ½ dl fløde
1 tsk chiliflager, salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader.
Hak dilden. Skræl gulerødderne i lange strimler og læg dem i et ovnfast fad med dilden. Krydr fisken med chili, salt og peber og vend den i dild. Læg fisken ovenpå gulerødderne. Hæld bouillon og evt fløde VED og stil fadet i ovnen. Bag i 30 minutter.

Alt afhængigt hvilken kur/ livsstil du er på, kan du spise hele portionen alene, eller dele den med din familie og spise skønne ris til.

1 kommentar:

  1. hej Louise,
    det lyder nemt og lækkert, så det kommer sikkert på bordet inden længe. Dåsefisk spiser vi kun på rugbrød, men måske har du en god ide eller tre til at gøre den lidt mere spændende ?

    mange hilsner
    Angelika

    SvarSlet