søndag den 8. september 2013

Brombærkage

Så kan du komme af med nogen af alle dine brombær!
Det er en dyr og dejlig kage, man skal unde sig selv og sine gæster, især hvis man selv har plukket brombærrene.



Bund
250 g smør
50 g sukker
2 æg
200 g hakkede nødder
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Fyld
Ca. 600 g brombær
250 g sukker
1 spsk vanilje

Rør alle ingredienserne til kagebunden sammen og fordel dejen jævnt i en bradepande 35 gange 30 cm beklædt med bagepapir.
Fordel brombærrene i et jævnt lag på dejen. Bland sukker og vanilje sammen og drys det over brombærrene. Bag kagen ved 180 grader i ca. 40 minutter, til frugten er mør og kanten er sprød, gylden og karamelliseret. Server kagen afkølet og gerne med flødeskum.

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar