tirsdag den 19. marts 2013

Persille masser af persille


Denne velsmagende vintersalat er kombineret med hjælp fra min skønne veninde i London. Vi udvekslede opskrifter og hun kom op med denne persillesalat og som hun udtrykte "skal der persille til - masser af persille".
Salaten er lige god om man bruger kogte eller rå rødbeder. 

1 stort bundt persille
500 g rødbeder - kogte eller rå!
1 æble
1 blodappelsin
2 håndfulde nødder

dressing af 2 spsk eddike, 1 spsk olie, 1 tsk sennep, 1 tsk honning, salt og peber

Skyl persillen og dup den tør. Pil bladene af (gem stilkene til gryderetter og supper). Skær rødbeder og æble i små terninger. Skær skrællen af appelsinen og skær frugten i små stykker. Rist nødderne på en varm pande til de begynder at dufte. Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber. Vend rødbeder, persille, æbler og appelsin i dressingen. Pynt med de ristede nødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar