tirsdag den 9. december 2014

9. december Godt til gløggen




Serverer du småkager til gløggen? Så kan det godt blive lidt sødt ik? Prøv med de her nødder  i stedet for, og så kan du blande chokolade og nødder i, hvis du har lyst. Det bliver dine gæster glade for.

Saltristede nødder med chokolade og tørrede frugter

100 g blandede nødder f.eks. hasselnødder, valnødder og mandler

1 tsk salt
2 spsk vand

100 g chokolade
100 g tørrede frugter f.eks. rosiner, figner og dadler

Rist nødderne på en tør pande til de får farve. Hæld salt og vand over og lad det bruse op. Rist videre i 5 minutter over svag varme, til nødderne igen er blevet tørre. Afkøl på en tallerken eller bagepapir. Bland de afkølede nødder med chokolade og tørrede frugter.

Foto Bjørn Jacobsen til SØNDAG

1 kommentar:

  1. Uhm, det lyder lækkert. Det må være en god snack til hygge med et par veninder.
    Tak for den fine ide :-).

    SvarSlet