fredag den 19. december 2014

19. december Dyvig BadehotelOne day I will fly away… flyder ud af højtalerne i Brasseri Skipperstuen på Dyvig badehotel. Det er mandag frokost, og der er stilhed før hotellet igen bliver fyldt op med forventningsfulde gæster, der skal overnatte, spise og flyve væk fra hverdagen på ”Danmarks smukkeste Badehotel”.

Dyvig badehotel ER et smukt hotel der ligger smukt ved den naturlige havn, få kilometer fra Nordborg på det nordlige Als. Jeg kommer her ofte med min familie for at spise frokost i Skipperstuen eller på terrassen om sommeren. Her kan vi se på nogle af de tusindevis af lystbåde, der sejler ind gennem den smalle passage ved Steg, der på alsisk kaldes ”steg Gaf”, for at lægge til i den populære lystbådehavn.
Vores favoritret er deres store frokosttallerken, som giver byder på det bedste, som Als og hotellet kan finde på. Den er dyr i forhold til Flensborg priser – men det er også en helt, helt anden kvalitet, der er på tallerkenen. 
Hotellet er nybygget og åbnede i 2010. Det er ejet af skibsreder og direktør Hans Michael Jebsen. Den daglige drift og forpagtning står den 30 årige kok John Bech Amstrup for. 


Husk at bestille bord

Dyvig Badehotel
Dyvigvej 31
Holm 6430 Nordborg
Tlf:+45-73164300 
FOTO: Gertrud Sabroe Termansen  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar