mandag den 14. januar 2013

Hey så er mad!




Hey - hvad skal vi spise? Spørger min gode kollega Julie Hey. Hun har lavet en fin kogebog med gode hverdagsretter. Julies Heys univers er hverdagens, den vi alle sammen står i mindst 5 dage om ugen. Vi har hverken tid eller lyst til at farte rundt efter eksotiske krydderier, havtorn og standkål for at få noget lækkert til aftensmad. Råvarerne er dem vi i forvejen køber og ideen er, at vi skal prøve noget nyt med de selv samme ingredienser. Her er hverdagen i centrum, der er ikke tænkt det store på pynt og bordopdækning, det handler om at spise godt. Med hjælp fra Julie Hey har det aldrig været nemmere at lave enkel og velsmagende mad, hvor du får variation i madoplevelser og med råvarer du kan hente i Netto. Bogen er illustreret med hverdagsmadsfoto, og Julies gode kommenter. Hør bl.a. hvad hun skriver til kapitlet om kyllingebryst: ”Kylling er danskernes foretrukne råvare inden for kød – og hvem er ikke vild med lår og bryster? Tryl med brysterne i køkkenet og få gang i en fræk opskrift.”


Hey- hvad skal vi spise af Julie Hey er udgivet på Politikens Forlag, den er på 208 sider og koster ca. 250 kr.
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar