Så er der en inspiration til middagsmaden. Det tager cirka 45 minutter at tilberede, og retten kan med fordel tilberedes med kyllingebryst i stedet for svinekød.
400 g rosenkål
1 svinemørbrad
1 pære
2 rødløg
fedtstof til stegning
250 g blandede svampe
1 dl fløde, gerne piskefløde
1 dl bouillon
timian
1 tsk sukker, salt og peber
Tilbehør 600 g små kartofler
1 tsk timian
Skær kartoflerne i kvarte og steg dem på en pande i olie
over middel varme i cirka 25 minutter, krydr med salt, peber og timian.
Rengør rosenkålene og halver dem. Kog dem i saltet vand i 3
minutter. Skær mørbraden i tynde bøffer. Skær pæren i kvarte, fjern kernehuset
og skær pæren i både. Pil løget og skær det ligeledes i både. Brun bøfferne i
fedtstof på en pande. Krydr med salt og peber. Tag bøfferne af panden. Sauter
svampe og løg på panden i 5 minutter. Hæld pære, rosenkål, fløde og bouillon
på. Kom bøfferne tilbage på panden og varm retten igennem i 5 minutter.
FOTO: Martin Tanggaard til Ugebladet SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar