KÅL
- Denne bog er et 'must have' i det
sunde køkken, skriver min ven Jens på facebook forleden dag. Hvis der noget,
der får mig til at spærre øjnene op, så er det, når mænd lovpriser kogebøger
med salater på de sociale medier. Jeg får lov at låne bogen, og Jens har ret.
Det er en lækker kogebog med lækre fotos. Den skal nok få fyldt salatskålen i
både Jens’ og mange andre familier.
Bogen er inddelt i kapitler efter 8
kåltyper bland andet hvidkål, blomkål, savoykål og broccoli. De 57 meget
forskellige opskrifter giver god inspiration til,
hvordan kål kan indgå i hverdagens moderne og sunde køkken, f.eks. bagt
rosenkål med bluecheesedressing, spidskålssalat med vandmelon og grøn hummus
med broccoli.
Herudover giver bogen
en indføring i de mange sundhedsfremmende fordele, der er ved at spise kål. Den
indeholder endvidere små interviews med kendte kokke og madskribenter som for
eksempel Claus Meyer og Signe Wenneberg der lovpriser kålens mangfoldighed. Forfatterne
Mette Mølbak er madskribent og redaktør på Politikens Spis&Bo.
KÅL er udgivet på
Muusmann Gastro, den er på 214 sider, of den koster cirka 300 kroner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar