søndag den 25. oktober 2015

Stegt lever med persille pistou


Hvornår fik du sidst stegt lever? Prøv denne her med god pistou til. hvis du har mulighed for det, skal leveren skæres i tynde, tynde skiver.

Ca. 400 g kartofler 
1 spsk olivenolie
rosmarin
Lever til to personer 2-3 skiver
Smør eller olie til stegning
1 fed hakket hvidløg
5 stilke persille
2-3 spsk olivenolie
Salt, peber
Tilbehør salat

Tænd ovnen på 225 grader. Skær kartoflerne i terninger, vend dem i olie og læg dem i en ovnfast skål. Drys salt, peber og rosmarin over og bag dem i ca. 25 minutter, til de er gemmenstegte.
Dup leveren tør og steg den på en pande i fedtstof 4-5 minutter på hver side. Leveren må gerne være lyserød i midten. Krydr med salt og peber. Pil hvidløget. Hak hvidløg og persille fint og rør det i olien. Læg leverne på tallerkenen og hæld hvidløgsolien over. Server med kartofler og salat.

Foto: Gertrud Sabroe Termansen til Flensborg Avis den 9. oktober

Ingen kommentarer:

Send en kommentar