En god søndagssuppe, som er inspireret af det sydfranske køkken.
2 kartofler
2 tomater
3 gulerødder
1 løg
2 porrer
1 stængel bladselleri
5 peberkorn
2 stilke persille
salt
Fyld
3 kartofler
2 tomater
2 gulerødder
4 champignon
1 dåse hvide bønner
3 stilke persille
olivenolie til servering
Rengør grøntsagerne til bouillonen og skær dem i mindre
stykker. Hæld dem i en gryde med persille og peberkorn, hæld vand over og kog
til grøntsagerne er helt møre. Hæld det hele i en sigte og pres grøntsagerne
gennem sigten. Kasser den smule grøntsagsmos der bliver tilbage. Hæld suppen i
en gryde og smag til med salt. Varm den op. Skræl grøntsagerne til fyldet og
skær dem i små terninger. Hæld kartoflerne i suppen først og lad dem
simre/småkoge i suppen i 5 minutter. Hæld de øvrige grøntsager og de hvide
bønner i og varm dem op i suppen. Server suppen med hakket persille og lidt
olivenolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar