Kålsuppen er en fast del af min januar. Jeg varierer den
hver dag med forskellige grøntsager, skinke, en rest kød, karry eller andre
krydderier. Den mætter godt, giver dig varmen og masser af grøntsager.
Du kan rengøre grøntsagerne og have dem med i en boks. Hæld
kogende bouillon over og spis ud af boksen- se det er nemt.
Glem i øvrigt alt om cupnoodle. Det er det rene gift og du kan få
allergiske reaktioner af dem.
Til 2 personer
100 g broccoli
100 g spidskål
1 lille løg
1 hvidløg
1 rød peber
1 skive frisk ingefær
Lidt frisk chili
1/2 l suppe eller kogende vand og 1-2 spsk
grøntsagsbouillon
Skær broccoli, spidskål og løg i mundrette stykker. Skær
hvidløg, peberfrugt og chili i tynde skiver. Hæld grøntsager og krydderier i en
gryde. Hæld kogende vand over og tilsæt bouillon. Lad det koge op og server
straks.
Foto: Gertrud Sabroe Termansen til Flensborg Avis
Ingen kommentarer:
Send en kommentar