onsdag den 14. januar 2015

Italiensk inspireret tomatbrødsuppe



Hold igen med saltet da bouillonen ofte er meget salt. 

Til jer der har fået kål nok, er der en meget skøn suppe der mætter og varmer.

1 løg
3 fed hvidløg
olie til stegning
1 spsk eddike
1 spsk oregano
1 tsk chiliflager
1 l purerede tomater
Ca. ½ l bouillon
1 fennikel
2-4 tomater
½ flutes, baguette, ciabatta eller lign.
sukker, eddike, salt og peber
krydderurter til servering og rigelig med revet ost

Pil og hak løg og hvidløg. Varm olien op og sauter de to slags løg. Hæld eddike over og lad det bruse op. Drys oregano og chili over, hæld tomat og bouillon på og lad det simre i 10 minutter. Rengør fennikel og skær den i små strimler. Skær tomater og brød i mindre stykker. Hæld grøntsager og brød i suppen, varm igennem og smag til med sukker, eddike, salt og peber. Pynt med krydderurter og top med parmesan.

FOTO: Bjørn Jacobsen for SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar