Er du ikke til rom, kan du bruge droppe rommen og så får du baba au sirup avec canelle et vanille........
50 g
smør
2 æg
2 spsk sukker
½ tsk salt
125 g
hvedemel
2 tsk vaniljesukker
½ tsk bagepulver
3 dl
vand
200 g
sukker
1 tsk vaniljesukker
12 tørrede frugter
1 kanelstang, 4 kardemommekapsler, 1 stjerneanis
3/4 dl rom
Tænd ovnen på 180 grader. Smelt smørret og afkøl det. Pisk
æg og sukker skummende. Hæld smør og salt i. Sigt hvedemel, vanilje og
bagepulver i dejen og pisk den sammen. Fordel dejen i 4-6 små bageforme. Bag
kagerne i ca. 20 minutter. Lad kagerne afkøle lidt i formen.
Kog vand, sukker og vaniljesukker op til sukkeret er
smeltet. Tilsæt de tørrede frugter og krydderier. Kog herefter i ca. 20
minutter. Afkøl lagen og hæld rom i.
Vend kagerne ud i lagen og lad dem trække natten over.
Vend kagerne ud i lagen og lad dem trække natten over.
Billedet er taget af Bjørn Jacobsen til SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar