Selv i dette vejr kan vi få nyopgravede gulerødder! Det er da fantastisk, men dem der ikke er nyopgravede kan nu også godt bruges.
1 kg gulerødder
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk olie
evt. 1 tsk koriander, spidskommen, chili
2 spsk balsamisk eddike
1 l herbamare bouillon
ca. ½ dl fløde
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil og hak løg og hvidløg. Sauter løg, hvidløg, eventuelle krydderier og gulerødder i olie. Hæld eddike på og lad det bruse op. Hæld bouillon over og lad det simre til gulerødderne er møre. Blend og smag til med fløde.
Den maa jeg altsaa bare proeve. Lyder for god. Tak for at du deler.
SvarSletgodt at det er torvedag i morgen :-)
SvarSletTak skal I have, ja det er skønt med torvedag.........
SvarSlet