mandag den 9. april 2012
Hverdags mysli med æbletern
Gør lidt ud af morgenmaden, det gør morgenerne lidt lettere.
Vi kører det meget stramt med hensyn til morgenmaden hos os. Er udvalget for stort, opstår der mildt kaos. Så der bliver kun serveret noget, der kan spises i en skål og det er som regel cornflakes og havregryn. Der kommer en gang imellem et pip fra et af børnene om vi ikke kan få noget andet og så går vi i gang med den hjemmelavede mysli. Her kommer en simpel, skøn version med æbletern fra Urtekram. Skal der kerner og nødder i, ristes de alene og blandes med grynene. Jeg rister gryn og nødder på en pande, det er hurtigt og så behøver man ikke tænde ovnen.
havregryn
honning
tørrede æbletern
yoghurt
Hæld havregryn ud på en stor pande og rist dem til de dufter og begynder at tage farve. Hæld honning over og vend det rundt et minuts tid. Hæld grynene ud på bagepapir og gentag hvis I er en stor familie. Opbevar de helt afkølede gryn i en lukket beholder. Server med yoghurt og æbletern.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar