Inspireret af hotelbesøget i Hamborg har vi har
tilberedt en Spaghetti alla puttanesca, der betyder noget i
retning af “Luderens spagetti”.
Til 2 personer
Nem
20 minutter
Billig
Uden kød
Spagetti til 2 personer
1 lille løg
2 fed hvidløg
½ rød chili
6 sardelfileter
olivenolie til stegning
1 dåse flåede tomater
1 spsk kapers
100 g oliven
1 spsk frisk oregano
salt, peber
Kog spagettien al dente efter anvisning
på emballagen. Pil løg og hvidløg og skær dem i små terninger. Skær chili og
sadelfileter i tynde skiver. Svits de to slags løg, chili og sardelfileter i
rigelig olie på en rummelig pande. Hæld tomater, kapers, oliven og oregano på
og lad det simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra
spagettien og vend spagettien i saucen. Server straks.
Foto: Gertrud Sabroe Termansen
Opskriften har været bragt i Flensborg Avis den 7. august 2015
Ingen kommentarer:
Send en kommentar