tirsdag den 18. august 2015

Spaghetti alla puttanesca

Inspireret af hotelbesøget i Hamborg har vi har tilberedt en Spaghetti alla puttanesca, der betyder noget i retning af “Luderens spagetti”.

Til 2 personer
Nem
20 minutter
Billig
Uden kød

Spagetti til 2 personer
1 lille løg
2 fed hvidløg
½ rød chili
6 sardelfileter
olivenolie til stegning
1 dåse flåede tomater
1 spsk kapers
100 g oliven
1 spsk frisk oregano
salt, peber

Kog spagettien al dente efter anvisning på emballagen. Pil løg og hvidløg og skær dem i små terninger. Skær chili og sadelfileter i tynde skiver. Svits de to slags løg, chili og sardelfileter i rigelig olie på en rummelig pande. Hæld tomater, kapers, oliven og oregano på og lad det simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra spagettien og vend spagettien i saucen. Server straks.

Foto: Gertrud Sabroe Termansen
Opskriften har været bragt i Flensborg Avis den 7. august 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar