Hvis du er en skyrpige, kan du bruge det i stedet for yoghurten. Pynt med små skovjordbær.
2 timer inkl. hviletid
nem til middelsvær
Til 10 personer
Kan laves i god tid i forvejen
500 g jordbær
100 g flormelis
300 ml piskefløde
200 ml yoghurt 10%
4 blade husblas
100 ml hyldeblomstsaft
Små jordbær til pynt
Mos jordbærrene med flormelis. Det kan nemt gøres i en
blender. Pisk fløden til skum og rør den sammen med jordbær og yoghurten.
Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter. Varm hyldeblomstsaft i en lille
gryde. Knug husblasen tør for vand. Opløs den bløde husblas i den varme
hyldesaft. Rør hyldesaften i jordbæryoghurten. Fordel jordbærmoussen i 10 små
glas. Pynt med et halvt jordbær og sæt desserten på køl til den skal
spises.
Foto: Gertrud Sabroe Termansen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar