tirsdag den 21. juli 2015

Jordbærmousse






Hvis du er en skyrpige, kan du bruge det i stedet for yoghurten.  Pynt med små skovjordbær.

2 timer inkl. hviletid
nem til middelsvær
Til 10 personer
Kan laves i god tid i forvejen

500 g jordbær
100 g flormelis
300 ml piskefløde
200 ml yoghurt 10%
4 blade husblas
100 ml hyldeblomstsaft
Små jordbær til pynt

Mos jordbærrene med flormelis. Det kan nemt gøres i en blender. Pisk fløden til skum og rør den sammen med jordbær og yoghurten. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter. Varm hyldeblomstsaft i en lille gryde. Knug husblasen tør for vand. Opløs den bløde husblas i den varme hyldesaft. Rør hyldesaften i jordbæryoghurten. Fordel jordbærmoussen i 10 små glas. Pynt med et halvt jordbær og sæt desserten på køl til den skal spises.  

Foto: Gertrud Sabroe Termansen
 
 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar