onsdag den 20. maj 2015

Den vildeste rabarberkage





Har du have, er du måske så heldig at have rabarber, og de er jo klar nu til at blive bagt og syltet.

Det her er den vildeste kage, og som I kan se er rabarberne druknet i sukker, der
karamelliserer -  det smager så godt.

Opskriften er til ca. 20 personer

Bund
500 g smør
100 g sukker
4 æg
400 g hakkede nødder
240 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Fyld
Ca. 1400 g rabarber
500 g sukker
kornene fra 1 stang vanilje eller 4 tsk vanilje

Rør alle ingredienserne til kagebunden sammen og fordel dejen jævnt i en bradepande beklædt med bagepapir.
Skær rabarber i tynde skiver. Fordel rabarber i et jævnt lag på dejen. Bland sukker og vanilje sammen og drys det over rabarberne. Bag kagen ved 200 grader i ca. 35 minutter, til rabarberne er møre og kanten er sprød og gylden. Server kagen afkølet.

2 kommentarer:

  1. og det hvide mums på kagen, det er ......?

    SvarSlet
    Svar
    1. det er sukker, for kagen på fotoet er ikke bagt endnu.
      Bedste hilsner Louise

      Slet