tirsdag den 16. december 2014

16. december. Ta-da salat med bagte græskar

Der har været en laaaang græskarpause så nu tænker jeg, at det er tid til at bruge den skønne grøntsag igen.



1/2 hokaido
Olie til stegning
1 bakke feldsalat
25 g græskarkerner
1 stort æble

Dressing
1 lille fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk eddike
1 spsk mayonnaise
1-2 spsk mælk eller vand
Sukker, salt, peber

Skær græskar i mundrette stykker og steg vend dem på en pande i lidt olie til de får farve. Vask salaten og tør den godt. Fjern den nederste lille rod på salaten. Rist græskarkernerne på en tør pande til de får farve. Del æblet i kvarte, fjern kernehuset. Skær æblet i tynde skiver. Pres hvidløget og pisk ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med sukker, salt og peber. Vend græskar, salat og æble i dressingen og pynt med kerner. 

FOTO: Gertrud Sabroe Termansen til Flensborg Avis



Ingen kommentarer:

Send en kommentar