1/2 hokaido
Olie til stegning
1 bakke feldsalat
25 g græskarkerner
1 stort æble
Dressing
1 lille fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk eddike
1 spsk mayonnaise
1-2 spsk mælk eller vand
Sukker, salt, peber
Skær græskar i mundrette
stykker og steg vend dem på en pande i lidt
olie til de får farve. Vask
salaten og tør den godt. Fjern
den nederste lille rod på salaten. Rist græskarkernerne på en tør pande til de får farve. Del æblet i kvarte,
fjern kernehuset. Skær æblet i tynde
skiver. Pres hvidløget og pisk
ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med sukker, salt og peber. Vend
græskar, salat og æble i dressingen og
pynt med kerner.
FOTO: Gertrud Sabroe Termansen til Flensborg Avis
Ingen kommentarer:
Send en kommentar