tirsdag den 27. maj 2014

Chokoladeabrikoskage





Min søn har startet et kagesalg, så hvis du står og mangler en lækker kage- skriv eller ring!
Hvis du heller vil bage selv, er opskriften her:

100 g smør
100 g chokolade
150 g sukker
2 æg
2 spsk abrikosmarmelade
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
50 g mel

Tænd ovnen på 190 grader. Skær smør og chokolade i mindre stykker og smelt det over svag varme i en lille gryde. Pisk sukker og æg luftigt og rør marmelade i, sammen med chokoladesmørret. Sigt vanilje, bagepulver og mel i og vend dejen hurtigt sammen. Hæld dejen i en lille form 13 gange 20 cm. Bag kagen i ca. 30 minutter.

TIP: Kagen egner sig godt som dessert med frugt og flødeskum eller is 

PS. Adams kage er 98 % øko og koster 5 euro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar