fredag den 31. januar 2014

Kylling med Petit Basque




Fredag skal det være nemt, lækkert og så må det gerne koste lidt ekstra. Så gør dig selv den tjeneste at købe en lækker, glad kylling, en smagfuld ost og smil mens du laver denne super nemme fredagsret. God wee......og velbekomme. En fed hvidvin fra Mosel passer godt til....

600 g aspargeskartofler
3-4 kyllingebryster ca. 600 g
4 skiver skinke
100 g fast smagfuld ost f.eks. Petit Basque
2 stilke rosmarin
Fedtstof til stegning
150 g blandet salat
1 tsk sennep
2 spsk eddike
1 spsk olie
½ dl bouillon
Salt, peber og sukker

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Pil dem og brun dem i en anelse fedtstof.
Dup kødet tørt. Skær en lomme i kødet. Rul skinke rundt om osten og læg pakken ind i lommen i. Brun kødet og steg det færdigt over svag varme. Rengør salaten og del den i mindre stykker. Pisk sennep ud i eddike og rør olie og bouillon i dressingen. Smag til med salt, peber og sukker.
TIP: Du kan panere kødet i æg og mel, det gør det ekstra sprødt og lækkert. 

FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar