lørdag den 18. januar 2014

Knækbrød



Skønne knækbrød til en dejlig, økologisk blåskimmel fra Thise Mejeri. I Flensborg kan du købe Thise oste på Wochen Markt, Denn's Biomarkt og i Fakta i Harrislee forhandler de også Thise produkter.

1 dl havregryn
2 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
3½ dl hvedemel
2 tsk salt
2 dl vand
1 dl olie

Tænd ovnen på 200 grader. Bland de tørre ingredienser i en skål og rør vand og olie i. Bred dejen ud på 1-2 bageplader med bagepapir. Jo tyndere, jo mere delikate er de. Brug evt. en våd skraber. Marker med en kniv, hvor store stykkerne skal være. Bag dem i 20 minutter til de er lysebrune. Afkøl dem på en rist og opbevar dem i en kagedåse til de skal spises.

FOTO: Bjørn Jacobsen til SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar