Ja, man kan godt spise træet! Eller bare en enkelt gren.
Grankrydrede sild
1 dl eddike
1 dl eddike
¾ dl vand
1 dl
sukker
5 grannåle
1 tsk peberkorn
1 tsk allehånde
1 tsk koriander
1 laurbærblad
1 tsk sennepskorn
1 tsk bukkehornsfrø
250 g
marinerede sild, drænet vægt eller allerhelst udvandede havfrue saltsild
Kog eddike, vand og sukker op med gran og krydderier og lad
det simre i 5. Skær sildefileterne i mindre stykker, læg dem i et glas og hæld
den afkølede marinade over. Lad dem trække i min. et par timer.
Server evt en skøn dressing til- find opskriften her: http://louises-koekken.blogspot.de/2013/12/sild-med-perrodsdressing-rdbedesalat-og.html
Opskrift og foto er lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK
Server evt en skøn dressing til- find opskriften her: http://louises-koekken.blogspot.de/2013/12/sild-med-perrodsdressing-rdbedesalat-og.html
Opskrift og foto er lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar