Torsdag den 5. december
Længe før jeg kunne lide chokolade og nougat, var jeg VILD med ragusa. Der er et eller andet fortryllende over den brune pakke og sølvpapiret, der gør den chokolade til noget specielt. Og nu kan du lave den selv hjemme i dit eget chokoladeværksted, mens Bodil raser.
75 g
hasselnødder
50 g
tranebær
150 g
chokolade
200 g
nougat
Beklæd et lille fad 10X20 cm med bagepapir. Rist nødderne på
en tør pande. Gnub dem i et viskestykke til hinderne falder af. Hak nødder og
tranebær groft. Smelt chokoladen over vandbad. Hæld halvdelen af chokoladen i
fadet. Smelt nougaten over vandbad. Bland nødder og tranebær i nougaten og hæld
den over chokoladen. Lad det stivne. Dæk med det sidste chokolade. Lad det
stivne helt og skær det herefter i passende stykker til
Opskrift og foto er udarbejdet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK.
Opskrift og foto er udarbejdet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar