tirsdag den 31. december 2013

Dampede nytårsmuslinger


Kære læsere

Jeg håber I alle er kommet godt gennem julen og er parat til en herlig nytårsaften, lige efter jeres ønsker.
Jeg vil gøre alt for at 2014 kommer til at smage Jer, og som jeg allerede har lovet, skal jeg nok komme med masser af opskrifter på kål og magre udskæringer i januar måned, så dynen kan nå igen!
I ønskes alle et rigtig velsmagende og dejligt nytår

Kærlig hilsen Louise




1,5 kg muslinger
1 løg
1 gulerod
2 fed hvidløg
1 cm rød chili 
1 stort glas hvidvin
3 stilke persille
1 stilk timian
1 dl fløde

Rengør muslingerne. De muslinger der er åbne, kan man give et lille slag. Lukker de sig, er de levende, forbliver de åbne er de døde og skal kasseres.
Rengør grøntsagerne og skær dem i små terninger. Varm en rummelig gryde godt op. Sauter grøntsagerne i olie et par minutter. Hæld muslingerne i gryden sammen med hvidvin og krydderurter. Læg låg på og damp i  8-10 minutter. Ryst gryden jævnligt. Hæld fløden i lige før serveringen og lad det koge op.
De muslinger der ikke åbner sig under kogningen skal kasseres!!!!!!!!!!!!!!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar