Søndag den 22. december
Tag gerne kagerne med ud og gå en tur, det lokker nok dem
der hellere vil blive hjemme foran skærmene.
150 g tørrede abrikoser
1½dl stærk Earl Gray te
150 g smør
150 g sukker
Korn af 1 vanillestang
Saft og skal af ½ citron
3 æg
250 g fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk yoghurt
Flormelis til pynt
Hak abrikoserne, læg dem i en skål
og hæld varm te over. Lad dem trække (gerne et par timer, hvis du har tid).
Smør muffins formene eller sæt 2
papirforme i hver. Pisk smør, sukker, vanille, citronsaft og skal sammen. Pisk
æggene i. Bland mel og bagepulver sammen og sigt det i dejen. Dræn abrikoserne
og kasser teen. Vend yoghurt og abrikoser i dejen med en ske. Fyld dejen i
formene og bag dem ved 175 grader i ca. 35 minutter. Afkøl kagerne på en rist
og opbevar den efterfølgende i en plasticpose til de skal spises. Pynt med
flormelis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar