Skal det gå rigtig hurtigt, men vil du ikke ende med en købesuppe er tomatsuppe, meget, meget hurtig at tilberede. Her har jeg krydret med salami og soltørrede tomater.
Opskriften er til fire små glas til en miniforret eller 2 store skåle.
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk sherryeddike
1 dåse flående tomater
1 tsk tørret oregano
40 g
marineret peberfrugt i strimler – fås i glas
½ l
bouillon gerne Herbamare
½ dl fløde (gerne piske)
25 g
krydret salami
2 soltørrede tomater
tilbehør groft brød
Rengør løg og hvidløg og skær dem i små terninger. Sauter løgene
i olie og hæld eddike og oregano på. Hæld tomater, peberfrugt og bouillon på og lad det
simre i 15 minutter. Hæld fløde på og kog op. Blend suppen og smag til med salt og peber. Skær pølse og
tomater i terninger og pynt med dem.
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar